Spahotell StockholmDet finns ett stort utbud av spa och spahotell i Stockholm. På allaspa kan du söka efter spa genom 3 kategorier, dagspa Stockholm, spahotell Stockholm & hälscenter Stockholm. Nedan har vi beskrivit dom olika spa alternativen för att göra det enklare för er att finna rätt spa som erbjuder det ni söker.


Spahotell Stockholm SPAHOTELL STOCKHOLM

Fler och fler hotell lägger idag till spabehandlingar i sitt utbud för att tillfredställa sina gäster till fullo. Spa hotell har med detta utbud maximerat njutningen att bo borta och erbjuder oftast fina weekendpaket. Spa hotell rekommenderas för den som vill unna sig det lilla extra.


Spahotell Stockholm >>
Spahotell ll SpaDAG SPA STOCKHOLM

För den som är i farten och inte har tid med en längre spavistelse kan ett dagspa vara alternativet. Enkel vård av din kropp, själ och hälsa, när du vill unna dig något extra i vardagen.

Dag spa Stockholm >>

.
Hälsocenter ll SpaHÄLSOCENTERSTOCKHOLM

På ett hälsocenter är du ofta nära naturen och har förutom möjligheter till olika spabehandlingar också badmöjligheter, närhet till parker och ytterligare fritidsaktiviteter. På ett hälsocenter erbjuds det oftast övernattningsmöjligheter

Hälsocenter Stockholm >>
.